Maak kennis met Ray Phils Art

Philip Raaijmakers, als fotograaf beter bekend onder zijn bedrijfsnaam Ray Phils Fotografie is al meer dan 15 jaar actief als portret-, bedrijf-, product- en impressiefotograaf. Daarnaast fotografeert hij jarenlang op diverse fotogenieke locaties en bij evenementen.

Ook verzorgde hij meer dan 15 jaar lang de fotopagina en de cover van het regio tijdschrift Topic.

Daarnaast leverde hij foto’s voor o.a. ansichtkaarten, kalenders en wanddecoratie bij bungalowparken.

Ray Phils Art

Als uitbreiding op zijn werkzaamheden heeft hij zich nu verdiept in het creëren van kunstwerken mbv AI (Artificial Intelligence).
Hiermee is hij nu in staat om afbeeldingen te realiseren die voorheen niet of erg lastig (kostbaar, tijdrovend) waren te creëren.

Mede dankzij zijn jarenlange kennis van fotografie, compositie en kleurgebruik is hij in staat om deze decoraties te maken.

Samenwerking

Door een verdere samenwerking aan te gaan met een gerenommeerde drukkerij is hij nu in staat om zijn decoraties op een professionele en betaalbare manier aan te bieden.

Voor de afdrukken op de diverse materialen werken we samen met een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in het bedrukken van allerlei materiaal. Als kritisch fotograaf waren we altijd zeer tevreden over de door hen geleverde kwaliteit en service.